dijous, 17 de març del 2011

Centre d'Informació i Recursos per a les Dones


El Centre d'Informació i Recursos per a les Dones és un servei municipal i gratuït per la promoció social de les dones a nivell individual, grupal i comunitari, amb la finalitat de contribuir a l’eradicació de les desigualtats per raó de gènere a la societat contemporània.

Serveis:


Biblioteca: Podeu consultar els títols inclosos en el fons documental del CIRD, accedint al Catàleg Col·lectiu de la Biblioteca General de l'Ajuntament de Barcelona. Hi ha servei de préstec de llibres i de vídeos, i s'elabora periòdicament un llistat de les novetats bibliogràfiques.

Hemeroteca
: El fons de l'hemeroteca apareix relacionat en el catàleg de publicacions periòdiques de la Xarxa estatal de Centres de Documentació i Biblioteques de Dones, i es pot consultar al CIRD. El fons de dossiers i notícies de premsa està organitzat en els següents apartats: biografies, cultura, esport, feminisme, història, formes de vida, salut, treball, dret, crims contra les dones, política, societat i congressos.

Videoteca: El catàleg de vídeos del CIRD es completa amb el catàleg del fons videogràfic de Drac Màgic.

Usuàries:
El Centre de Documentació està obert al públic en general. S'adreça especialment als i a les professionals que treballen en l'àmbit de les dones, a les investigadores, i als grups i entitats de dones de Barcelona.

Adreça
Camèlies, 36-38. 08024 Barcelona,
T. 932 850 357
A/e: cird@bcn.cat www.bcn.cat/dones
Blog: http://cirdones.blogspot.com/
.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

M'agrada aquest lloc!

Anònim ha dit...

Gracias por tu comentario. A