dilluns, 3 de març del 2008

Dones, prostitució i treball sexual

En motiu de la diada del 8 de març, el Grup Dones i Drets, de la UAB i el grup ANTÍGONA, han organitzat unes jornades on es debatran i s'analitzaran diferents aspectes del món de la prostitució. Emmarcat dins DE les VI Jornades del grup organitzador, "Dones, prostitució i treball sexual", pretén oferir un ventall de conferències, taules rodones, col·loquis i debats al voltant d'aquesta temàtica.

Les jornades s'iniciaran el matí del 3 de març, i s'allargaran fins a la tarda del dimecres dia 5. La inauguració anirà a càrrec de Marta Selva, presidenta de l'Institut Català de les Dones, i la resta de ponències i debats comptaran amb la presència i participació d'expertes en els drets de les dones i en l'anàlisi de la situació de les prostitutes. Alguns dels temes que s'hi tractaran seran la criminalització de la prostitució, la seva perspectiva històrica, la relació que existeix entre prostitució i immigració, etc.

Aquestes jornades tindran lloc a l'aula magna de la Facultat de Dret. Per consultar el calendari d'actes complet cliqueu aquí.

(noticia publicada a la web de la UAB)